Eksamen avlyst

Elevar over heile landet vil ha årets eksamen avlyst grunna tøff skulegang i koronatida. Eksamen vert avlyst for tredje skuleår på rad.


Pin Pa Blogg

Eksamen er òg ei viktig førebuing til kva som møter elevane i vidare studiar.

. 29012022 1819 Sist oppdatert. Elevene på Romerike har ulike meninger om vurderingsformen og venter i spenning på avgjørelsen. Mange elever mener eksamen i år også bør bli avlyst og viser til hjemmeskole koronakarantene og ulike tiltaksnivå som flere elever mener har ført til ufullstendig skolegang.

Vi kjem tilbake med ny dato om ikkje så lenge fortel. Finaleomgangen ble avlyst og dermed vant Ryoyu Kobayashi. 1705 Avklaringen om eksamen i grunnskolen og VGS kommer fredag.

Det er skadeleg for elevane som mister sin einaste eksterne vurderinga av skulearbeidet deira. 1706 Rekdal henter HamKam-stopper til Rosenborg. Fredag skal kunnskapsdepartementet avgjøre om eksamen ved grunnskolen og videregående opplæring skal foregå som vanlig eller om den blir avlyst.

Skriftlege og munnlege eksamenar i ungdomsskule og vidaregåande skule til våren blir avlyst. Er det ett kull som skal få tildelt navnet coronakullet så er det oss 03-ere - vi som når går i tredje på VGS. De to siste årene har regjeringen avlyst eksamen for avgangselever ved videregående skole grunnet pandemien.

Avlysinga er eit resultat av dei strenge smitteverntiltaka som har råka skulane gjennom. 25 under 25. Må utsette UKM - Vi må dessverre utsette UKM i Stryn komande laurdag grunna sjukdom.

Eksamen blir avlyst for vidaregåande skule og 10. Regjeringa vil gjennomføre den som vanleg. Som i 2020 og 2021 er det koronapandemien som fører til dette.

Dette er kull som har vært under en form for lockdown store deler av avgangsåret. Heile kull står no utan praktisk erfaring med eksamen.


Kvinne 47 Grat Over Gammel Bil Les Den Sterke Historien Kvinne

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel